VSA GRUP SRL

Adresa:
DN1, Nr 33/A, Tureni, 407560, Cluj
Email:      office@vsasport.ro 
Telefon:  0040-264-310181
Web:       http://www.vsasport.ro

Spume izolatoare termic si fonic PDF Imprimare Email

airex baltekSocietatea VSA GROUP SRL se ocupa cu SPUME izolatoare termic si fonic din care se fabrica si se livreaza o serie de produse utilizate in industria constructiilor,instalatiilor,industria usoara,industria constructii de masini,auto,feroviar,naval,aeronautic.

Spume POLIETILENICE (PE)RETICULATE, POLIFOAM, sunt fabricate cu o tehnologie expandare spatial fara freon,cu o structura celulara inchisa,cu densitati intre 30kg/m3-180kg/m3,avand caracteristici excelente de termoizolare si fonoizolare.Produsele sunt livrate sub forma de saltele,table,de diferite grosimi,destinate termoizolarii-fonoizolarii planseelor de beton in constructii,sub

mocheta,linoleu,pereti,sau fabricarii unor produse pentru industria usoara,cum sunt; izopreme,pluta de inot,captuseli incaltaminte,ambalaje pretentioase.

Produsele destinate termoizolarii conductelor in instalatii termice sunt livrate sub forma de tuburi(cochilii)termoizolatoare de diferite diamatre inte 16-169mm,cu pereti intre
5-30mm,acoperite cu folie protectoare UV,Al,sau neacoperite,utilizate la temperaturi ale agentului de -90C-+90C;

Spume  POLIURETANICE (PU) rigide,BACHL,sunt utilizate la temperaturi intre
-60grade C-+90grade C,din care se fabrica table cu densitate 30kg/m3,de diferite grosimi,
intre 20-260mm care pot fi acoprite cu folie AL,folie prot UV,folie din fibra de sticla, utilizate in termoizolarea acoperisurilor in panta,a teraselor,pereti despartitori in cladiri,vagoane calatori(pereti despartitori ,pardoseli.

Spume  POLISTIRENICE STYROPOR BACHL,din care sunt fabricate placi termoizolatoare pentru cladiri,acoperisuri,avind densitati intre 12-20kg/m3,si sunt livrate sub formate de table cu grosimi 20-120mm.,la dimensiuni500.1000mm.

Spume POLIMERICE rigide ALCAN COMPOSITES,de inalta performanta, cu densitati intre 60-420 kg/m3,din care sunt fabricate placi cu grosimi intre 3-50mm,livrate la dimensiuni 700.1500 mm,utilizate in constructia de vagoane calatori,vapoare,avioane,sub forma de pereti tip senvici.

Produsele fabricate din spume respecta standardele EU conforme,respective sunt agremantate ,de catre autoritatile abilitate in constructii,feroviar,naval,aerospatial,si au o utilizare tot mai multa  in Romania.
In cazul in care sunteti interesati in folosirea acestor produse va rugam sa nu ezitati a ne contacta, va stam la dispozitia Dvs cu informatii tehnice,economice,corespunzatoare.

 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com